У дитячих садках Чернівців проводитимуть ранки без присутності батьків. Детальніше про це пише molbuk.ua, посилаючись на слова заступника начальника управління освіти Ніни Вітковської.

Читайте Знай в Google News!

На даний момент всі дитячі садки Чернівців працюють у стандартному режимі, а загальна кількість дітей склала 3,5 тисяч осіб. За словами Ніни Вітковської, це 30% від усіх дітей міста, оскільки не всі батьки зважилися віддати своїх чад в дитячий сад. Через деякий час, вона вважає, що кількість дітей в ДНЗ буде збільшуватися.

Через карантин на території дитячих садків не пускають батьків, тому ранки доведеться проводити без них

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"У попередній постанові було заборонено проведення будь-яких свят в ДНЗ. Тепер їх дозволили, але без участі батьків. Тому ранки будуть тільки для дітей. Ми вже попередили про це в садах. Будуть розглядатися варіанти, як це батькам показати. Можливо, в якихось садах це вирішать зробити онлайн", - сказала Ніна Вітковська.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Україні можуть припинити процес усиновлення дітей.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Тернопільщині дірявий дах у дитсадку "полагодили" скотчем.

Також Знай.иа писав, що у Тернополі батьки відстоювали право дітей ходити до школи.