У Чернівцях облаштували нічне освітлення на будівлі органного залу на вулиці Українській.

Про це голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук повідомив на своїй Facebook-сторінці.

"Моя маленька ініціатива реалізована моєю потужною командою - ще одна архітектурна перлина Чернівців, творіння великого зодчого Главки, стала помітною у вечірній час.

Оскільки це й Органний зал Обласної філармоніі, то й зробили ми цю підсвітку як подарунок обласної влади Чернівцям до дня міста, адже завтра, 8 жовтня - 612 річниця першої писемної згадки столиці Буковини! А чи знаєте ви, коли вперше згадується назва нашого краю? Ще раніше!", – повідомив голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

фото з Фейсбук

фото з Фейсбук

фото з Фейсбук

Раніше портал Знай.uа писав про те, що Продан накинув оком на чернівецькі дороги перед виборами: "Скоро..." У Чернівцях найближчим часом планують розпочати ремонт доріг на кількох вулицях.

Також портал Знай.uа писав, що на Буковині в напівзруйнований дитячий санаторій вливають мільйони: пустує 17 років. На Буковині 17 років фінансують дитячий санаторій, який не працює. Це з'ясувалось під час інвентаризації комунального майна, яку проводять, щоб з’ясувати ефективність його використання.

Також портал Знай.uа писав, що Продан відмовився від крісла мера Чернівців через опалювальний сезон: "Не встигаю" Продан балотувався на посаду мера Чернівців від партії "Рідне місто"