Буковинка Марія Яковійчук подолала п’ять кілометрів лісовою стежкою, щоб проголосувати на місцевих виборах. Жінка живе на хуторі Білий потік високо в горах, а її дільниця розташована в селі на підніжжі. Вона йшла п'ять кілометрів, аби проголосувати.

"Я йду на село, а (чоловік) буде голосувати вдома. До нього прийдуть хлопці. Дід вже багато років голосує вдома. А в мене так і день минає, в село піти так до церкви чи до магазину, туди та й звідти, то й день проходе", - каже Марія Яковійчук.

Найближча дільниця розташовата в Петрашах. Дорогу до села розмило червневим паводком.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

"Це найстрімкіша гарка на цьому горбі. Щось зняти вниз у долину, щось - винести, то вже нічого не хочеться. Замучилась, але що зробити?", - каже бабуся.

"Ще не час мені, треба ще ходити на вибори. (Голосуватиму) за ту людину, що буде робити дороги", - додає буковинка.

Нагадаємо, на Закарпатті правоохоронці затримали трьох місцевих жителів, яких обґрунтовано підозрюють у скупці голосів виборців. Чоловіків затримали 23 жовтня при передачі грошей у сумі 17 тисяч гривень за організацію схеми підкупу виборців Пилипецької ОТГ.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що Ляшка не врятували ні вила, ні костюм Супермена: по головному радикалу країни завдали нищівного удару.

Як повідомляв портал Знай.uа, розлючений Семчишин пообіцяв журналістам солодке життя, догралися: "Паплюжить репутацію"

Також портал Знай.uа писав, що донька експрезидента Ющенка Віталіна об’явилася після довгого забуття: "Коли наступні вибори?"