У Луцьку у місцевої жительки несподівано почалися пологи, коли вони з чоловіком мчали до пологового будинку на машині.

Коли жінка зрозуміла, що доїхати до лікарні вони не встигнуть, вона сказала чоловікові зупинитися. Українка сама, без сторонньої допомоги, народила здорову дівчинку, йдеться в сюжеті ТСН.

Щоб новоспечена мама швидше дісталася до лікарні, їх автомобіль супроводжували патрульні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, раніше Рятувальник-силач з маленьким згортком замилував Україну: виніс з полум'я янголятка на руках. Кремезний рятувальник врятував немовля із задимленого будинку.

Як повідомляє портал «Знай.иа» В елітному пологовому будинку Києва прооперували кинуту дівчинку-мати втекла, навіть не глянувши. Дитина народилася з некритичним пороком розвитку, але ніякі аргументи не змогли змінити рішення батьків відмовитися від новонародженої.

Також «Знай.иа " писав, що 13 жовтня в США медики провели унікальну операцію з роз'єднання сіамських близнюків. Діти зрослися головами і лікарям довелося йти на ризик, щоб розділити тканини мозку. Операцію зробили, але вона не пройшла без ексцесів.