Стало відомо про те, що на околиці Чернівців знайшли Лелеки, який не полетів у теплі краї. Залишився в холодній Україні.

Таким чином, повідомляється, що на вулиці кінець листопада, останні дні осені. Лелеки вже давним-давно полетіли в теплі краї.

Але, не всі, одного лелеки все ж вдалося знайти на околиці Чернівців. Мабуть, йому більше подобається холодний клімат, або ж, він не встиг за іншими.

Небайдужих жителів закликали допомогти птиці. Забила на сполох місцева мешканка, яка їх і виявила.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Більш детально розказано в сюжеті.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Запоріжжі після прогулянки в центрі, в районі вулиці патріотичної, домашній собаці стало дуже погано і різко піднялася температура.

Про це господиня тварини Ніна Розовська написала у Facebook-пабліку "Типове Запоріжжя". Жінка розповіла, що в місті активно труять собак і схоже, що її вихованець наївся розкиданої отрути.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Миколаєвом в Очакові 16-річний підліток обікрав магазин з морозивом і свою школу, потім підпалив її.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Тернополі Підлітки понівечили нещодавно відремонтований під'їзд багатоповерхівки.

Також Знай.иа писав, що на Львівщині Підлітки пробиралися вночі в автомобілі і обкрадали їх.