У Чернівцях помер 82-річний чоловік, в квартирі якого 3 січня пролунав потужний вибух.

Після пожежі постраждалого чернівчанина термінового госпіталізували, проте травми виявилися занадто серйозними, повідомляє Суспільне.

"Чоловік мав приблизно 70% опіків тіла. Зокрема, опіки дихальних шляхів. Через це він перебував на апараті штучної вентиляції легень", - розповів завідувач відділення інтенсивної терапії лікарні швидкої допомоги Ігор Костів.

Нагадаємо, у Чернівцях вранці 3 січня пролунав вибух. Його сила була такою великою, що скло з вікон у квартирі розкидало всією вулицею. Про це повідомляють свідки події. Як зазначається, вибух стався приблизно о 10:30 ранку 3 січня, на вулиці Поштовій, 4. Очевидці зазначають, що епіцентром вибуху була квартира на четвертому поверсі будинку. Вікна у постраждалій квартирі вибило повністю, а великі шматки скла долетіли до будинків навпроти.

Що саме стало причиною потужного вибуху, у подальшому встановлюватиме поліція.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, раніше Київську Троєщину розбудив потужний вибух, бісяться заради грошей

Як повідомляє портал «Знай.uа» Масштабна пожежа на ринку піротехніки осінила спалахами небо: вогонь гасили майже 200 рятувальників

Також Знай.ua писав, що У Харкові під час похорону Кернеса "жартівники" запустили салют: "радіють?"