Популярна українська акторка та телеведуча Лілія Ребрик регулярно тішить армію шанувальників свіженькими фото та відео, на яких показує особисте та професійне життя.

Цього разу в своєму Instagram Лілія опублікувала веселий відеоролик, зроблений у студії телеканалу, де вони разом з Анатолією Анатолічем відтворюють популярний в TikTok танець.

"Зможете повторити? А ви спробуйте! Прокидайтеся! Усміхайтеся!", - написала заряджена позитивом Ребрик.

А нещодавно Лілія Ребрик вирішила розповісти підписникам, чому швидко відходить від святкових застіль і не затягує сидіння вдома.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Є таке повір'я, яке дуже "вписується" в мою теорію цифр: "Як перші 12 днів нового року проведеш, таким він і буде". Кожна цифра означає місяць року: що робиш ці 12 днів, це і буде відбуватися з тобою весь рік. Тому раджу, щоб крім застіль, зустрічей гостей, прогулянок і свят, влаштувати собі і якийсь день (або півдня, або вечір) релаксу! Щоб і відпочинку було місце в новому році".

Нагадаємо, що чернівчанка Лілія Ребрик запросила українців колядувати разом.

Як повідомляв портал Знай.ua, Лілія Ребрик обняла батьків під ялинкою, так схожі:"Татова доця".

Також Знай.ua писав, що Лілія Ребрик впустила українців у постноворічне життя.