Мера Чернівців Романа Клічука залишили без зарплати у січні. Про це розповіли на порталі "molbuk.ua".

У Чернівецькій міській раді дали відповідь на інформаційний запит від журналістів з приводу невиплати заробітної плати меру міста Роману Кличуку в січні.

У відповіді зазначено, що меру не нараховували зарплату в січні 2021 року, оскільки рішення "про умови оплати праці Чернівецького міського голови" міська рада прийняла 28 січня.

"У зв'язку з тим, що рішення 2 сесії VIII скликання Чернівецької міської ради "Про умови оплати праці Чернівецького міського голови" прийнято 28.01.2021 р.заробітна плата за січень 2021 року Чернівецькому міському голові Кличуку Р. В. не нараховувалася." - зазначено у відповіді Чернівецької міської ради.

Відповідь Чернівецької міської ради: molbuk.ua
Відповідь Чернівецької міської ради: molbuk.ua
відповідь Чернівецької міської ради: molbuk.ua

Популярні новини зараз
Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Примітно, що раніше Роман Клічук, в прямому ефірі на своїй сторінці в Instagram, заявляв, що відмовиться від зарплати на посаді мера і направить кошти на благодійність.

Нагадаємо, що Кличко показав киянам, як заощадити на комуналці

Як повідомляв портал "Знай.uа", Франківськ перетворився на лавину: комунальники Марцінківа вколюють у три зміни

Також, "Знай.uа" писав, Садовий з лопатою показав усьому Львову, як не треба працювати