На Буковині, як і по всій Україні, продовжують визволяти птахів, які потрапили в халепу через різке погіршення погодних умов.

Днями у Чернівцях від холодної і голодної смерті рятувальники разом з небайдужими громадянами врятували лебедя, який примерз до криги на річці Прут.

До місця виклику направили надзвичайників, яким зателефонували перехожі. За допомогою човна та мотузки рятувальники дісталися до лебедя, розбили кригу та вивільнили птаха з крижаної пастки.

Після всіх пригод лебедя передали волонтерам, які зможуть оцінити стан здоров’я птаха.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

А нещодавно у Чернівцях врятували лебедя, який поранився під час перельоту. Інцидент стався в четвер, 21 січня. Зграя птахів перелітала через міст неподалік від Калинівського ринку, в результаті чого деякі птахи були травмовані. Один Лебідь загинув, а інший отримав травми і не зміг злетіти.

Нагадаємо, що на Хмельниччині 24 Лебеді примерзли до Дністра, частину птахів звільняли рятувальники.

Як повідомляв портал Знай.иа, стало відомо про ситуацію з лебедями, яка сталася у Львівській області. Бідні Птахи замерзають на ставку.

Також Знай.иа писав, що Дніпровські волонтери врятували понад 70 цуценят, які гинули через люті морози.