На Буковину насувається мокрий сніг. Щоправда, сніжитиме лише у горах, на решті території краю очікується злива. Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

Як зазначається, новий циклон принесе регіону невеликі чи помірні дощі. Температура повітря все ще перевищуватиме кліматичну норму для цього періоду року.

Вночі стовпчики термометрів не опустяться нижче 5-10 градусів тепла, а вдень триматимуться на відмітці у 12-17 градусів тепла.

У неділю, 18 жовтня, атмосферний фронт принесе зниження температури до 6-11 градусів вище нуля удень.

Дощі мають припинитися вже з понеділка, але це принесе чергове похолодання. У горах вдарять перші морози – до 2 градусів нижче нуля вночі.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

До вівторка-середи температура повітря трохи підніметься через сонячну погоду – обіцяють до 5 градусів тепла. Холод протримається на Буковині всю першу половину тижня, після чого знов потеплішає до 18 градусів тепла вдень.

Після затяжного бабиного літа в Україну прийде різке похолодання: наприкінці тижня країну накриє дощами та поривчастим вітром. В деяких областях температура впаде до +5 градусів.

Раніше портал Знай.uа писав про погоду на 15 жовтня для всієї України: тепло і сонце обмине відразу кілька областей. Жителі західних регіонів України змерзнуть від холоду і дощів.

Також портал Знай.uа писав, що снігові зими українці бачитимуть раз на 10 років, експерт назвала причини: "Незворотні зміни" Температура повітря в Україні, як і в усьому світі надалі буде тільки зростати. Якщо середня річна температура повітря підвищиться більш ніж на два градуси, це призведе до незворотних змін в атмосфері і всій кліматичній системі.

Також портал Знай.uа писав, що Львівщину засипало снігом на Покрову. У соціальних мережах почали ділитися незвичними як для жовтня світлинами з курорту "Захар Беркут".