Українські комунальники завжди вміли вражати уяву і продовжують періодично це робити. Прибрати в одному місці, щоб насмітити в іншому - це, на жаль, класика. Винятком не стали і Чернівці.

Фото "прибирання", зроблене перехожими, опублікували у Facebook-спільноті "СтопХам Буковина". Працівники комунальних служб зібрали осіннє листя, старанно згребли його в купу і залишили просто посеред тротуару, так, щоб його довелося обходити по газону.

"Сквер біля залізничного вокзалу. Кінець січня, а листя як зібрав двірник в купи посеред скверу в жовтні, так воно і лежить до тепер чекає двірника. Минулого року прибрали на весні, і цього року є ймовірність, що буде так само. Але ж так не повинно бути", - пише автор.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Києві після чергового урагану комунальники прибирають дерева, що впали. Деякі з них впали вкрай невдало – придавивши собою автомобілі.

Також Знай писав, що біля синагоги в Івано-Франківську впало дерево. Через сильну зливу, яка пройшла у Франківську в ніч з 5 на 6 жовтня, біля входу в місцеву синагогу впало дерево. Рослина впала прямо перед входом. Стовбур і гілки прибирали комунальні служби.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині чоловік загинув страшною смертю в лісі - впало і розчавило. Правоохоронці встановили, що 48-річний житель цього села займався заготівлею дров. Він в лісі пиляв деревину. Одне з дерев було раніше пошкоджено ураганом і частково вирвано з землі.